O nas

Mizarstvo Bogovič d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1995. Naša pot se je začela z izdelavo masivnega pohištva. Leta 2000 smo se osredotočili na izdelavo posteljnih sistemov in spremljajočega proizvodnega programa. Že 20 let izkušenj in znanja še danes usmerjamo v razvoj edinstvenih posteljnih vložkov in pri tem uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo. Zavedamo se kako pomemben je odnos do naših zaposlenih, zato sproti izboljšujemo pogoje dela. Prav tako se zavedamo pomembnosti pri vzdrževanju našega okolja na področju razvoja in proizvodnje posteljnih sistemov, pri tem se optimizirajo izdelki glede porabe lesa, elektrike, ustvarjanja odpadkov in podobno.

S kontinuiranimi investicijami v nove tehnologije in s spodbujanjem razvoja novih izdelkov, je naše podjetje postalo zanesljiv dobavitelj in proizvajalec na evropskem in drugih tujih trgih. S poudarkom na inovativnosti in razvoju ponujamo svojim poslovnim partnerjem popoln servis od zamisli do implementacije izdelka. Kvaliteto naših proizvodov potrjujejo certifikati. Standarde teh certifikatov pa upoštevamo pri vsakem izdelku, ki ga proizvedemo in ponudimo na tržišču.

Naša vizija je ustvarjati visoko kakovostne rešitve za vaš sproščen spanec. Pri tem združujemo idejo o kakovosti, funkcionalnosti in dizajnu. Trudimo se, da vaše spanje postane zdrava rutina dela dneva.

pridobljeni certifikati

GS
+

Brez škodljivih snovi, varnost pred poškodbami ali zanesljivi elektro produkti - svetovno priznana oznaka GS je dragocen certifikat, ki potrošnikom predstavlja zanesljivost o kakovosti produkta. GS certifikat so v Nemčiji uvedli leta 1977. Izpolnjuje zahteve lokalnih organizacij za delo, zavarovalnic in organizacij za varstvo potrošnikov. Revizija GS zajema zahteve glede varnosti in zdravja nemškega Zakona o varnosti in zdravju pri delu (ProdSG) in se nanaša na tehnično delovno opremo in potrošniške izdelke. Čeprav GS certifikat izvira iz Nemčije, je dejansko sprejet v več zahodnoevropskih državah.
Da bi proizvajalci obdržali oznako GS, zakon zahteva, da se certificirani proizvodi redno preverjajo, saj to zagotavlja neprekinjen nadzor nad proizvodnjo. Certifikat GS tako izpolnjuje višjo raven preizkušanja, ki presega osnovne zahteve za certifikat CE.

LGA Tested
+

Oznaka »LGA Tested Quality« označuje prvovrstne izdelke - izdelke, ki resnično izpolnjujejo njihov dejanski namen. Z LGA testiranimi izdelki stranke pridobijo konkurenčno prednost, povečajo zaupanje v kakovost naših izdelkov, olajšajo odločitev za nakup naših izdelkov in pridobijo zaupanje v zanesljivost izdelka. To olajša sprejemanje ustreznih odločitev.

FSC®
+

The Forest Stewardship Council® (FSC® C110422) je mednarodna neprofitna organizacija ustanovljena leta 1993, ki spodbuja odgovorno upravljanje svetovnih gozdov. Njena glavna orodja za dosego tega so standardi za določanje, certificiranje in označevanje gozdnih proizvodov. Naše podjetje s tem certifikatom dokazuje, da skrbimo za odgovorno ravnanje z gozdovi in za vsak naš izdelek točno vemo, iz katerega gozdnega vira je prišlo.